Ook zo’n honger naar onze wedstrijd? Dat dachten we al. Daarom laten we cookies achter. Die helpen je altijd makkelijk je weg terugvinden naar onze pagina’s. Meer weten?

Updates & Events

IdeaalDuaal zit niet stil. Klaar om geïnspireerd te worden? Lees hier alles over onze events, workshops en co-creatiedagen.

Slotevent

Tromgeroffel … want de finale van de tweede editie van IdeaalDuaal staat voor de deur. Op 13 mei worden de drie winnaars in Technopolis bekendgemaakt. Tijdens de uitreiking zijn alle top-CEO’s aanwezig en hebben ze tijd om jouw ideeën nogmaals te horen. Er zullen ook tal van andere partners aanwezig zijn én misschien vind je er wel jouw eerste investeerder terug. De foto's van het Slotevent vind je hier.

Kick-off succes!

Vrijdag 8 februari was het eindelijk zover: de officiële kick-off van IdeaalDuaal! Leerlingen, studenten, start-ups, en technologie-giganten als Microsoft kwamen massaal samen om de strafste CEO’s van ons land te ontmoeten. De foto’s en de video hier.

Co-creatiedagen

Op 25 en 26 maart openen Imec en Microsoft hun deuren speciaal voor jou! Tijdens de co-creatiedagen krijg je er de kans jouw idee voor te leggen aan experts. Samen zoeken ze dan manieren om jouw idee sterker te maken. De mensen van imec en Microsoft zijn getraind in het toepassen van de nieuwste technologieën en staan te wachten om jouw ideeën te horen. De foto’s van de co-creatiedag vind je hier.